Projektet trin for trin

Her kan du læse om projektet i korte træk 🙂

Trin 1 – Danne lokal sammenslutning
Der skal laves en ‘lokal sammenslutning’ med alle de adresser, der ønsker at være med til at søge om støtte til bredbånd i vores område. Alt hvad du skal gøre for at være med, er, at sige ‘ja’ når jeg kontakter dig og derefter sende en fuldmagt til mig.

Målet er at få lagt fibernet på Nøttrupvej, Holstdalsvej, Møllehave, Egelund, Østermarksvej, Birkemosevej og Holgersdalvej:

I området indgår i alt 73 søgeberettigede adresser.

 

Trin 2 – Annoncere projektet
Senest d. 24. august 2017 annoncerer jeg vores projekt hos Energistyrelsen. Annonceringen varer i mindst tre uger, og her har bredbåndsselskaberne mulighed for at komme med et tilbud til os. Jeg vil desuden kontakte YouSee (TDC) for at få dem til at lave et godt tilbud til os (som jeg også gjorde i 2016-puljen).

 

Trin 3 – Godkende tilbud
Når vi har fået et relevant tilbud fra et bredbåndsselskab, vil tilbuddet blive vist her på hjemmesiden. Her har du mulighed for at kigge tilbuddet igennem og afgøre, om du fortsat er interesseret i at deltage. Er du ikke det, kan du hoppe fra, før ansøgningen om støtte sendes ind til Energistyrelsen.

Der er meget stor sandsynlighed for, at det bliver YouSee (TDC), der (igen) kommer med et relevant tilbud.

 

Trin 4 – Søge om støtte fra bredbåndspuljen
Senest d. 14. september 2017 sender jeg vores projekt til Energistyrelsen, hvor der søges om støtte fra bredbåndspuljen (op til 70.000 kr. pr. husstand). Her indsendes projektets bekrivelse, tilbud fra det valgte bredbåndsselskab, fuldmagter og andre relevante bilag.

Herefter må vi blot krydse fingre for, at Energistyrelsen siger ja til at støtte vores projekt, så vi kan få noget hurtigt internet! 🙂

Hvis vi får et ja, følger der naturligvis flere trin, men på nuværende tidspunkt er det umuligt at sige hvad, hvornår og hvordan, det kommer til at foregå.